Bilete Brasov: Deliric, Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa – CTC // Kruhnen Musik Halle (VAX only) - 18 iun '21, ora 18:00 - Kruhnen Musik Halle

Brasov: Deliric, Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa – CTC // Kruhnen Musik Halle (VAX only)

Kruhnen Musik Halle, Brasov

vineri, 18 iunie '21, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Accesul este permis numai persoanelor vaccinate pentru care au trecut 10 de zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare in baza Adeverintei de Vaccinare si a Cartii de Identitate. Această condiție nu este alegerea noastră ci este impusă prin lege. Aceeasi conditie si aplica si minorilor peste 16 ani dar care trebuie sa fie insotiti de un parinte sau tutore legal. Pentru minorii sub varsta de 16 ani accesul nu este permis. Adeverinta de Vaccinare poate fi prezentata in original, copie sau format electronic.

Pentru un acces mai rapid la concert va puteti inrola in avans la club in baza Adeverintei de Vaccinare, Cartii de Identitate si formularelor de inregistrare. 

CTC, adică DOC, Deliric și Vlad Dobrescu, este una dintre cele mai iubite trupe hip-hop din underground-ul românesc, de prin 1999.

În 2002 apare primul material CTC și Cedry2k: EP-ul "Secretul din Atom", iar în anul 2004 este lansat "Proiectul Verde". În 2005 apare albumul de debut CTC, "Dificultăți Tehnice", lansat la casa de discuri Roton, cu peste 10.000 de unități vândute.

Apoi, CTC își diversifică sitlul: fiecare din cei 3 MC vine cu un material solo, cu propriile caracteristici, în care sunt implicați însă și colegii de trupă. Toate proiectele sunt de succes: DOC – „Scăpat De Sub Control” și „Lucrare De Control”, Deliric – „Inspecția Tehnică Periodică” și Vlad Dobrescu – „În Sfârșit” reușesc să ducă ascultătorii în filme diferite, dar complementare.

Paleta de stiluri continuă să se extindă și în alte proiecte, care sunt colaborări cu alți producători: „DOC & Motzu în HD” și „Deliric x Silent Strike”.
CTC se implică astăzi și în alte aspecte de lifestyle urban: Deliric crează brand-ul de streetwear Porc iar Vlad Dobrescu produce MIC Check, singura emisiune de hip hop din FM-ul românesc.

Warm-up-ul si Afterparty sunt susținute de Dj Lexi. Acesta a împărțit scena cu artiști precum TroyBoi, DJ Kentaro, Lady Leshurr sau Tim Westwood și, alături de Dj Oldskull, a înființat Bad and Boujee.