Bilete Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane - 27 iun '22, ora 19:00 - Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Arenele Romane, București

luni, 27 iunie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

THIEVERY CORPORATION revine la București pe 27 iunie 2022, la Arenele Romane. Special guests: DELIRIC x SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZ MEETS YARDIE FLO.

harta

Duo-ul american de muzică electronică, format din Rob Garza și Eric Hilton, revine la București pentru un live electrizant, organizat de Emagic și The Fresh. Thievery Corporation au devenit cunoscuți în 1996, când o piesă le-a fost inclusă pe una dintre compilațiile renumiților DJi și producători Kruder & Dorfmaister și au atins faima mondială cu cel de-al treilea și cel mai popular album al lor - The Richest Man in Babylon.

În cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică și muzică braziliană, inclusiv bossa nova. Inițial cunoscuți pentru muzica abstractă, instrumentală, clasificată undeva între trip-hop și jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzând vocalisti și instrumente live, iar principiile DYI și mesajele lor pentru incluziune au devenit astăzi din ce în ce mai relevante.

Cel mai recent material, Symphonik, a fost inspirat de concertul pe care THIEVERY CORPORATION l-a susținut la JFK Center în Washington D.C., în 2017. Pentru a onora acest spectacol, Rob Garza și Eric Hilton au produs acest album pe care l-au înregistrat cu FILMharmonic Orchestra din Praga. 

,,Când eram copil, obișnuiam să merg tot timpul la Kennedy Center în D.C., așa că, să aud aceste piese interpretate cu o orchestră a fost uluitor, iar să fiu pe acea scenă a fost ceva la care, copil fiind, puteam doar să visez. Când totul a devenit realitate... a fost un vis împlinit. Toată inspirația a venit de acolo, iar apoi, lucrând cu FILMharmonic Orchestra și punând totul laolaltă, a fost o modalitate foarte reușită de a interpreta piesele.’’ a declarat Rob Gaza.

THIEVERY CORPORATION au mai fost prezenți în România la Sala Palatului, în 2008 și la cea de-a treia ediție a festivalului B’Estfest, în 2009. Ambele concerte au fost organizate de Emagic.

Biletele pentru concertul THIEVERY CORPORATION de la Arenele Romane pot fi achiziționate la următoarele categorii: 

PREMIUM SEATED (loc pe scaun în sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei

GOLDEN STANDING (loc în picioare, în fața scenei): 195 lei

GENERAL ACCESS (In spatele zonei Golden Standing. Locuri in picioare sau pe scaune, la alegere in functie de disponibilitate): 145 lei

Biletele pot fi achiziționate și de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

 

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/2e2usDbH9

Un eveniment organizat de Emagic și The Fresh, cântat de Radio Guerilla.

***

THIEVERY CORPORATION:

Youtube: https://www.youtube.com/thieverycorporation

Website: https://thieverycorporation.com/

Facebook: https://www.facebook.com/thieverycorporation

Instagram: https://www.instagram.com/thieverycorporation/

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la dată desfășurării evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.