Bilete Hustle Festival 2024 - 26-29 apr - Costinesti

Hustle Festival 2024

Costinesti, Costinești

26-29 aprilie

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP — 4 day pass

Include pretul biletului 519 lei si comision de emitere 30 lei.

Sold out
General Access — 4 day pass

Include pretul biletului 199 lei si comision de emitere 50 lei.

499 lei249 lei
Day 0 to General Access Upgrade

Ai fost printre norocoșii care și-au luat bilet la 1 leu? Transformă-l acum într-un bilet pentru toate zilele la un preț special!
Trebuie să prezinți la intrare un bilet Day 0 și un bilet de upgrade pentru a primi brățara General Access.

The OFFSET Day Ticket — 28 APR Pass

Alege să-l vezi pe OFFSET la Costinești, împreună cu Azteca, Rava, IDK, M.G.L. și alți 14 artiști care vor concerta duminică, 28 Aprilie.
Totuși, cu doar 1 LEU mai puțin, poți să-i vezi toți cei 60 de artiști care vor cânta la Hustle în toate zilele, inclusiv OFFSET!
General Access-ul pare să fie opțiunea cea mai bună, nu?

The NEW SCHOOL Day Ticket — 29 APR Pass

Ian, Oscar, MGK666, Petre Stefan, AlbertNBN, SPECII, YNY Sebi, Marko Glass x Bvcovia, Calinacho, Sapte, Rares, Gheboasa, Noua Unspe, Tussin, Badd G, Raul WS, DZWS, Solomon, Stefan Costea & George Pitariu, Lil Cagula, Candyboii.
Luni, 29 aprilie, Costinești. Enough said.

The OLD SCHOOL Day Ticket — 27 APR Pass

Muzica lor transcende generațiile! Paraziții, La Familia, Cedry2k, Bitză, Macanache și alți 9 artiști cântă la Costinești sâmbătă, 27 aprilie.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Offset din celebra trupă Migos vine la Hustle!

După organizarea primului festival de trap din România în 2021, un turneu național în 10 orașe și o ediție de iarnă la Azuga, Hustle Festival revine în forță, acaparând plaja din Costinești pe 26-29 aprilie 2024!

Pregătește-te pentru a treia ediție plină de trăiri puternice și inovații pe scena urbană autohtonă, alături de artiștii din playlist-urile tale preferate!

La ediția a treia de Hustle vei putea să-ți întâlnești artiștii și creatorii de conținut preferați prin meet & greet-uri și să te bucuri de multe alte activități pe care le-am pregătit cu atenția la detalii care ne definește!
Festivalul are loc în primele zile din vacanța de primăvară, așa că hustlerii de toate vârstele se pot bucura de energia specifică unui eveniment Hustle.
 
Pentru mai multe detalii legate de eveniment, caută-ne pe Instagram @hustlefestival sau intră pe hustle.ro
 
Atenție! Vârsta minimă de participare la acest eveniment este de 14 ani. La check-out, trebuie să selectezi vârsta și să introduci numele legal complet al persoanei care va folosi biletul. 
 
Biletele sunt nominale și netransmisibile, iar numele furnizat la momentul achiziționării trebuie să coincidă cu cel de pe actul de identitate care va fi prezentat împreună cu biletul la check-in-ul în festival.